Skupinske vadbe

Nudimo vrsto vadb, tako vodenih kot individualnih za vse starostne skupine - od malčkov starih 3 leta do upokojencev.

Zakaj bi odlašali?

Za vas na voljo
    vsaki dan
      v fitnes
       centru
        Megafit

Telovadba za upokojence

older-adults-fitness1.png
http://www.megafit.si/data/pic_web_vadbe/th2/icons_r23.png

Vadba je prilagojena vadečim po 50.letu, ki želijo pridobiti boljšo telesno pripravljenost ali ohraniti vitalno telo, ter podaljšati kakovostno življenje v pozna leta, posameznikom, ki jih morda že pestijo nekatere zdravstvene tegobe: občutek okornosti, zmanjšanje fleksibilnosti, omejene amplitude giba, občutek nemoči...

Z ustreznimi vajami vam pomagamo povečati mišični tonus in s tem razbremeniti sklepe, predvsem hrbtenico, z vajami za raztezanje pa prispevate k elastičnosti mišic in tako preprečite morebitne poškodbe. Izboljšali in vzdrževali boste koordinacijo, ravnotežje in gibljivost v sklepih, poskrbeli za vzdržljivost srčno-žilnega sistema in vzdrževanje telesne teže, znižali krvni tlak, povečali vrednost (dobrega) holesterola HDL, zmanjšali vsakdanji stres in preprečili oz. zmanjšali možnost nastanka starostno pogojene osteoporoze.


KONTAKT

Pokličite nas vsaki dan med
9-12 in 16-21 uro
t: 02 88 22 135
m: 041 690 827

››› KONTAKT NA STRANI

Stran uporablja piškotke.

Se strinjam Več o piškotkih

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki

Piškotki so datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo strani. S piškotki si stran zapomne vaše nastavitve kot so npr. prijavljeni uporabnik, jezik in druge nastavitve, tako vam jih ob ponovnem obisku ni potrebno vedno znova nastaviti. Obstaja več vrst piškotkov, nekateri so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Tabla piškotkov

Upravljalec Piškotki Opis
megafit.si PHPSESSID Osnovne nastavitve za delovanje strani.
megafit.si cookie_accept Preveri ali se strinjate z uporabo piškotkov.
megafit.si, Google Inc. __utma, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv Statistika ogledov strani - Google analytics

Onemogočanje piškotkov

Piškotke lahko nadzirate in onemogočite v vaših spletnih brskalnikih. Onemogočanje piškotkov lahko vpliva na delovanje strani.

Nastavitve v pogostih brskalnikih: Firefox , Chrome , Safari , Opera , IE9 , IE7 / IE8